top of page
Writer's pictureLyudmyla Pustelnyk

Постріли в Пенсильванії

Сьогоднішній замах на Д. Трампа - навряд чи остання спроба позбутися його з дистанції перед виборами. Напевне будуть ще, а паралельно "деми" хитатимуть ситуацію всередині країни. Найрізноманітнішими способами.


Можуть зробити повторення літа 2020го з хаосом на вулицях, ми це вже проходили. Або раптом з’ясується, що нещасні нелегали, бугаї-мігранти з Мексики – страшенно пригноблені життям в Америці за гроші платників податків. І того розпачу пішли громити досі затишні білі дільниці американських провінцій. Поліції, яку активно позбавляли фінансування усі минулі роки, просто тупо забракне, щоби вчасно вгамувати наволоч.


Тому, хто ще не знайшли дороги в магазин зброї – гугліть, поки ще можна. А навчитися стріляти задля самооборони – справа не така вже й складна, законами США дозволена.


Їм потрібно дестабілізувати країну за будь-яку ціну, і вони за нею не постоять. Бо розуміють, що Байдену в листопаді не виграти від слова ніяк, було відомо ще задовго до провальних дебатів. А на фоні палаючих вулиць з натовпами обдовбаних борцунів "за громадянські права" - які ще вибори?


І тут на кривій шкапі – бо жодний навіть метафоричний білий кінь такої наруги над собою не потерпить – виїжджає поточений шашелем Байден, рятівник Батьківщини. Запроваджує пряме президентське правління, особливо буйних борцунів пакують за грати. Одночасно страшенно неупереджені правоохоронці "дізнаються", що за намаганнями розпалити в країні громадянську війну стоїть, звісно, Дональд. Бо хто ж іще хронічно винен у всьому поганому в США? Від провокацій 6 січня 2021го до галопом інфляції і втраченої цноти порноакторки.


Їм треба його зупинити, сьогодні була репетиція. Нагнітали істерію весь час, обзивали "фашистом", брехали про "роботу на путіна", приплітали найдикіші нісенітниці. Не допомогло, рейтинги все одно повзли догори, поки Байденові зручніше мостилися під плінтусом.


Байден недавно проговорився, таке воно, старече нетримання: "Моє завдання в тому, щоб побити Трампа, і я найкращий, щоби це зробити. Годі говорити про дебати, пора поцілити Трампа "в яблучко".


Ні, не поцілили. Куля вбивці влучила Дональдові в праве вухо. Сам злочинець щось підозріло швидко став мертвим, вбили на місці. Хто такий, чому – наразі невідомо.


Донове поранення некритичне, кампанія продовжується. Його злість і прагнення перемоги – ще більше. Що бідоністи сьогодні загітували за свого опонента ще принаймні кілька сотень тисяч виборців – на те клінічні йолопи, аби не врахувати зворотнього ефекту підлоти.


"Почекайте, почекайте, почекайте!" – встиг крикнути у натовп Трамп, вже оточений щільним колом охоронців. Символізм сцени зашкалював.


А рикошетом по Трампу – ситуація в Україні. Не до неї стане, коли замахи продовжуватимуться. Не про Трампа зараз, про на Америку, якою її поки що знаємо.


P.S. Заява Д.Трампа в його соцмережі Truth:


"Я хочу подякувати спецслужбі Сполучених Штатів і всім правоохоронним органам за швидку реакцію на стрілянину, яка щойно сталася в Батлері, штат Пенсільванія. Найголовніше, я хочу висловити свої співчуття сім’ї загиблого учасника мітингу, а також родині ще одного сильно пораненого. Неймовірно, що таке може статися в нашій країні. Наразі про стрільця, який помер, нічого не відомо. Мене поранили кулею, яка пробила верхню частину правого вуха. Я одразу зрозумів, що щось не так, почувши свист, постріли й одразу відчув, як куля роздирає шкіру. Була сильна кровотеча, тож я зрозумів, що відбувається. БОЖЕ, БЛАГОСЛОВИ АМЕРИКУ!"


Людмила Пустельник, Global Villge Home




0 comments

Comments


bottom of page